Чести въпроси

Трикамерните септични ями, продавани в нашия продуктов каталог, са произведени по най-високите стандарти в областта, изработени от полиетилен PE. Материалът е висококачествен, който предлага оптимална здравина и гъвкавост. Трите камери на септичната яма комуникират една с друга, осигурявайки оптимална евакуация на битовите отпадъчни води. Септичните ями са най-ефективното и екологично решение днес.

След инсталирането на септична яма няма неприятна миризма, която може да причини дискомфорт, когато прекарвате време извън дома. Септичните ями са проектирани така, че да са заровени в земята и да не създават дискомфорт.

След като клиентите са се възползвали от консултации и са установени основните критерии, по които ще се извършва работата, тя ще бъде изпълнена за един ден, като от същата вечер ще бъде 100% функционална.

След монтажа на септична яма, както е естествено, тя трябва да се поддържа. Изпразването се извършва веднъж на 24 месеца, съответно на 30 месеца, в зависимост от вида избран продукт и подходящ за извършване на необходимите работи.

За първото използване на септичната яма предоставяме всички необходими продукти, за да осигурим добра функционалност на септичната яма. Впоследствие биоактиваторите могат да бъдат закупени от нашия онлайн магазин или от други места, в зависимост от личните предпочитания. На всеки два месеца се препоръчва добавяне на 6 сашета биоактиватори, за да се поддържа системата в добро работно състояние.

Не. Продаваните от нас септични ями имат CE маркировка, която позволява монтаж и пускане на пазара в европейското пространство без необходимост от допълнителни одобрения или одобрения.