Условия за използване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Използването (посещение или закупуване на продукти) на този сайт предполага приемане на условията за ползване.

За да използвате сайта при най-добри условия, се препоръчва внимателно да прочетете този документ.

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД поема правото да прави промени в тези разпоредби без допълнително предупреждение.

Най-новата версия на Условията за ползване можете да прочетете по всяко време, като използвате връзката „Условия за ползване“ в менюто „Полезна информация“.

ВЪВЕДЕНИЕ

Този уебсайт се управлява и поддържа от „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД и се хоства от „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД .

АВТОРСКИ ПРАВА

Цялото съдържание на сайта sept.bg – изображения, текст, графики, символи, WEB графики, скриптове, програми и други данни – са собственост на sept.bg и неговите доставчици и са защитени от законите за авторското право и авторското право. и индустриална собственост. Използването без съгласието на zehra.ro на някой от елементите, изброени по-горе, е наказуемо съгласно приложимото законодателство.

ВРЪЗКИ

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не носи отговорност за съдържанието, качеството или естеството на сайтовете, достъпни чрез връзки в този сайт (линкове с търговски или рекламен характер). Единствената отговорност за такива сайтове се носи от техните собственици.

ОГРАНИЧЕНИЯ НА ОТГОВОРНОСТТА

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не поема отговорност и не може да носи отговорност за каквито и да било вреди, настъпили при използване по какъвто и да е начин на продуктите, закупени през този сайт. Уебсайтът zehra.ro и свързаните с него материали се използват „както е“ и „както е налично“ без каквато и да е гаранция.

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не дава никакви гаранции, изрични или подразбиращи се, по отношение, но не само, работата на този сайт, информацията, съдържанието, материалите или продуктите на сайта, както и като пригодността им за конкретна цел.

МАРКИ

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД гарантира на потребителя ограничен достъп, в негов личен интерес, до този сайт и не му предоставя правото да изтегля или променя изцяло или частично сайта, да възпроизвежда частично или изцяло сайта, да копира, продава/препродава или използва сайта по какъвто и да е друг начин, за търговски цели или в противоречие с интересите на сайта sept.bg, без писменото съгласие на неговия собственик.

ДОСТЪП САЙТА

Фирма „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД гарантира на потребителя ограничен достъп, в негов личен интерес, до този сайт и не му предоставя правото да изтегля или променя частично или изцяло сайта, да възпроизвежда отчасти или да копирате, продавате, препродавате или по друг начин да използвате сайта за търговски цели или противно на интересите на дружеството „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД , без писменото съгласие от него .

КОМЕНТАРИ, КОМУНИКАЦИИ И ДРУГИ ДАННИ / ИНФОРМАЦИЯ

Тези, които имат достъп/посещават сайта, могат да правят коментари и всякакви други комуникации, могат да изпращат електронни картички, да изпращат предложения, идеи, въпроси или друга информация, стига съдържанието им да не е незаконно, нецензурно, заплашително, клеветническо, не в по какъвто и да е начин да нарушава поверителността на другите, не нарушава правата на интелектуална собственост, не съдържа вируси, текстове, насочени към различни промоционални кампании, верижни писма, масови имейли или всякаква друга форма на спам. Лицата, които използват фалшив имейл адрес или изпращат електронни съобщения или друга комуникация от името на друго физическо или юридическо лице или от името на друго юридическо лице, ще бъдат санкционирани в съответствие с приложимото законодателство.

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД има правото (но не и задължението) да изтрие всяко такова съдържание, идентифицирано на сайта. „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не носи отговорност и не носи отговорност за каквито и да е вреди за каквито и да е щети, причинени от такива комуникации.

В случай на изпращане или показване на материали/документи се счита, че потребителят предоставя на „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД неизключителното, неограничено, безплатно, неотменимо и повторно препредавано право за използване, възпроизвеждане, модифициране , адаптира, публикува, превежда, създава производни произведения, както и правото да разпространява, да представя това съдържание навсякъде по света, по всякакъв начин. Компанията „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД също има гарантирано правото да използва името, което свързвате с подобно съдържание. Потребителят гарантира, че има всички права върху съдържанието, което показва или предава на сайта, по какъвто и да е начин, така че, използвайки това съдържание, няма да причини вреда на никого. „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не поема отговорност за съдържанието на съобщенията / комуникациите, показвани / предавани от потребител чрез sept.bg.

ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ

Този сайт използва мерки за сигурност срещу загуба, промяна или злоупотреба с информация под наш контрол. Въпреки това, „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не поема никаква отговорност за загуба на информация, причинена от грешки в софтуера, с който сайтът е проектиран и хостван. Ние също не носим отговорност за грешки в сигурността на сървъра, хостващ сайта.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД разбира важността на информацията, представена на тази страница, и полага всички усилия да я поддържа актуална.

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД не може да гарантира наличността на склад на всички изложени продукти. Клиентът ще бъде уведомен в рамките на средното време за обработка на поръчка (до 6 работни дни), ако поради липса на наличност на продукт срокът за доставка е удължен или поръчката не може да бъде изпълнена. Клиентът ще бъде отключен сумата, блокирана на картата за тази поръчка. Всяко оплакване относно качеството на продуктите, доставката или плащането ще бъде уведомено до фирма „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД в законовия срок за решаване на проблема, уведомен от клиента. Всички продукти са придружени от листовка, издадена от производителя. Ако продуктите не могат да бъдат доставени или са повредени по време на доставката, клиентът може да поиска незабавно връщане на вече събраните от фирмата суми „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД , но не и други компенсации. „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД осъжда опита за измама и предоставя цялата необходима подкрепа за възстановяване на евентуални загуби.

Приемайки този документ, клиентът изцяло поема тези рискове. Максималният размер на задълженията на фирма „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД към всеки клиент в случай на неизпълнение или неправилна доставка е стойността на сумите, събрани от „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕО клиент.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПРОДУКТИ, ПОКАЗАНИ НА САЙТА

 • Клиентът трябва да бъде регистриран в акаунта, създаден в сайта sept.bg или чрез попълване на формата за поръчка;
 • Избрани продукти, които да бъдат налични на склад;
 • Добавеното в количката количество не трябва да надвишава максимално приетото за покупка на този продукт.
 • Клиентът трябва да избере наличния метод на доставка за желаните продукти. В описанието на продукта има секция Опции за доставка, където са представени опциите, чрез които могат да бъдат закупени продуктите: Доставка на врата с куриер или вземане от „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД </ li>
 • Данните, въведени на адреса за доставка и адреса за фактуриране, са точни и пълни;
 • Плащането на поръчката трябва да се извърши онлайн с Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard или с наложен платеж чрез куриер.

ВЪРНЕТЕ ПОРЪЧАНИТЕ АРТИКУЛИ

Освен в посочените по-горе случаи, клиентът има право в рамките на 24 часа от получаване на поръчаните продукти да уведоми писмено „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД за решението си да се откаже от поръчаните продукти, без задължението да се позовава на конкретна причина.

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД се задължава да върне в срок от 14 календарни дни стойността на поръчаните продукти, ако са заплатени.

Моля, прочетете подробната информация на страницата за връщане и гаранция. (връзка към съседния раздел тук).

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ ОТ „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД

Ние използваме информацията, събрана на уебсайта sept.bg, независимо дали са лични, демографски, колективни или технически данни, за да управляваме регистрацията на вашите акаунти, да решаваме вашите въпроси, да подобряваме нашия сайт, да консултираме потребителите с цел увеличаване на качество на предлаганите продукти. Регистрирайки се, вие се съгласявате да използвате личните си данни, за да бъдете информирани по имейл или други форми на комуникация относно актуализациите на уебсайта, новите възможности, предлагани от „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД и допълнителна информация, която е от интерес към Вас, както и бюлетини с полезна информация. Използването на лични данни на „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД е в съответствие с действащите законови разпоредби относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на лични данни и свободното движение на такива данни.

РАЗКРИВАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД няма да предава (чрез продажба или отдаване под наем) на трети лица вашата лична информация.

„ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД обаче може да предаде информацията на трети страни в следните случаи:

 1. С ваше съгласие;
 2. Ако е необходимо да предоставите информация, за да предоставите продуктите и услугите, които сте заявили;
 3. Ако информацията е необходима на вашите бизнес партньори, за да подобрят или улеснят някои от услугите или продуктите, които поискате. Фирмите партньори имат право да използват лични данни, предоставени директно от „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД само доколкото е необходимо тяхното съдействие;
 4. Можем да разкрием лична информация на публични органи или институции в съответствие със закона или добросъвестно, ако:
  • е предвидено в законова разпоредба;
  • Защитава правата на „СЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД или неговите свързани лица;
  • Предотвратява престъпление или защитава националната сигурност;
  • Защитава безопасността на личността или обществената безопасност;
  • Тази информация е необходима за разрешаване на различни ситуации;
  • Ако вашият бизнес нарушава правилата и условията на „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД или инструкциите за използване на определени продукти и услуги.
 5. Ако „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД се слее или бъде придобито изцяло или частично от друга компания, базата данни се прехвърля на новия оператор. Ако „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД изпадне в несъстоятелност, доброволно или неволно, чрез ликвидатора, администратора или купувача базата данни може да бъде продадена, оторизирана, търгувана само със съгласието на съда. В случай, че възникнат горните ситуации, ще бъдете уведомени по имейл или чрез обява, публикувана на sept.bg.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ

Крайната цена, платена от клиента, се състои от цената на продукта и разходите за доставка и може да бъде платена онлайн или възстановяване. „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД начислява допълнителна такса на клиента, само ако пакетът надвишава 5 кг (1,19 леи с включен ДДС за всеки допълнителен кг), съгласно информацията в раздел Транспорт и плащане. Цената се калкулира след опаковането на продуктите, като в този момент на клиента се изпраща линк за плащане на имейл адреса, използван за регистриране на акаунта.

За всякакви допълнителни такси можете незабавно да се свържете с zigmund.romania@gmail.com.

ПРАВНИ УСЛОВИЯ

Сайтът sept.bg работи в съответствие със законовите разпоредби на румънската държава.

СПОРОВЕ И КОНФЛИКТИ

Всеки спор между „ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ“ ЕООД и клиентите се решават по взаимно съгласие между двете страни. Ако това не е възможно, ще се прилагат румънските правни разпоредби в тази област, а уреждането на спорове е от компетентността на румънските съдилища.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

Ако се установи, че някоя от горните клаузи е невалидна или невалидна, по някаква причина, тази клауза няма да повлияе на валидността на останалите клаузи. С стартирането на поръчката и закупуването на продуктите, клиентът приема без възражения условията и условията за ползване, като стойността им е същата като тази на валиден договор. За отговори на най-често срещаните ситуации ви каним да разгледате страниците Често задавани въпроси и Как да поръчам, където са описани подробно стъпките, необходими за извършване на поръчка; Моля, обърнете внимание и на рекламите, показани на първата страница на сайта.