Показване на 8 резултата

Изберете от нашия продуктов каталог първокачествени септични ями

Разпространяваме и монтираме трикамерни септични ями в цялата страна с най-доброто съотношение цена-качество на пазара. За всички наши продукти предлагаме 30 години гаранция и осигуряваме екип от опитни специалисти, които ще извършат всички етапи на такава работа до най-малкия детайл.

Нашите продукти представляват оптимално решение, особено за зони, където не е възможно да се свържете към обществена битова канализационна система. За всички модели септични ями в нашия продуктов каталог предлагаме всички необходими аксесоари, така че не са необходими допълнителни инвестиции.

Септичните ями са екологично и ефективно решение за осигуряване на евакуация на битови отпадни води и монтажът се извършва за един ден, като са готови за използване още същата вечер. Всички наши продукти са маркирани с CE и не изискват допълнителни одобрения за монтаж. Изработени са от полиетилен PE с висока плътност, който осигурява повишена устойчивост на механични и термични удари, като същевременно е гъвкав.

Открийте нашите продукти и изберете днес ефективно решение за комфорта на вашия дом. Ако не знаете какъв тип септична яма би паснал, ние сме на ваше разположение с отговори на всички ваши въпроси.

200,00 лв. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
3.400,00 лв. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
3.200,00 лв. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
4.600,00 лв. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
1.200,00 лв. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
-9%
Original price was: 2.200,00 лв..Current price is: 2.000,00 лв.. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
1.600,00 лв. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
-7%
Original price was: 2.800,00 лв..Current price is: 2.600,00 лв.. С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.

Ние използваме бисквитки, за да персонализираме съдържание и реклами, да предоставяме функции за социални мрежи и да анализираме трафика.
Ние също така предоставяме на партньорите за социални медии, реклама и анализи информация за това как използвате нашия сайт.
Те могат да го комбинират с друга информация, предоставена от вас или събрана чрез използването на техните услуги.